Werkwijze

Interieurs, jachten of meubels spuiten? Bekijk onze werkwijze stapsgewijs van aanlevering tot het inpakken en vervoeren van de spullen.

Aanleveren

Spuiten doen wij altijd in onze werkplaats. We halen uw artikelen graag bij u op met onze eigen vrachtwagen of bestelwagen. Maar u kunt uw artikelen ook zelf komen brengen naar industrieterrein Spoorzicht in Nieuw-Vennep.

meubels spuiten - Halen en brengen, Meubelspuiterij Van der Wolf, Nieuw Vennep
meubels spuiten - Bewerken, Meubelspuiterij Van der Wolf, Nieuw Vennep

Bewerken

Voor een optimaal resultaat zetten we materialen die dat nodig hebben eerst in de grondverf. Daarna schuren wij het materiaal aan onze speciale schuurtafels met afzuigsysteem of met onze moderne Heesemann Schuurmachine.

Spuiten

In de hermetisch afgesloten spuitcabine doen onze medewerkers het spuitwerk. In iedere gewenste kleur . In hooglans, zijdeglans, beits of blanke lak. Zolang iets in de cabine past, kunnen wij het spuiten. Wij beschikken over 3 spuitcabine en een automatische spuitmachine.

meubels spuiten - Spuiten, Meubelspuiterij Van der Wolf, Nieuw Vennep
meubels spuiten - Drogen, Meubelspuiterij Van der Wolf, Nieuw Vennep

Drogen

In speciale droogcabines laten wij het spuitwerk uitdampen en drogen. Dit is een zeer zorgvuldig proces. De droogcabines sluiten wij zorgvuldig af.

Vervoeren

Is uw spuitwerk klaar? Dan verpakken wij het kosteloos in foam. Zo voorkomen we beschadiging. Wij brengen deze spullen dan weer bij u langs. U kunt het natuurlijk ook zelf op de werkplaats op komen halen.

meubels spuiten - Inpakken en vervoeren, Meubelspuiterij Van der Wolf, Nieuw Vennep