september 06 2017 0comment
team meubelspuiterij van der wolf

AL 20 JAAR MEUBELSPUITERIJ VAN DER WOLF

Porseleinen jubileum

Meubelspuiterij Van der Wolf bestaat deze maand 20 jaar! Een mijlpaal waar we erg trots op zijn. Mede dankzij onze vaste klanten, bestaande uit interieurbouwers, jachtwerven en meubelmakers, hebben wij dit behaald. Vandaag vieren wij het extra goed met een heerlijke taart!

Van der Wolf bestaat sinds 1997 en is opgericht door Marco van der Wolf. Als zelfstandig schilder begon hij met één spuitcabine in Leimuiden, maar al snel was er een grotere locatie nodig. Sinds 2003 zijn wij gevestigd op Spoorzicht in Nieuw Vennep. Onze werkplaats is 1500 vierkante meter groot en wij hebben een vast team van gespecialiseerde medewerkers. Al 20 jaar leveren wij professioneel spuitwerk voor interieur, meubels en jachten. Van winkel tot keuken, van woning tot jacht, van grotere onderdelen tot losse componenten. Of het gaat om mdf, hout, staal of glas – voor elke type klus hebben wij het juiste lak- of verfproduct in huis. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden.

De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in diverse machines: onze moderne werkplaats is momenteel uitgerust met een nieuwe kantenschuurmachine, een automatische spuitmachine en schuurmachine. Door deze investeringen kunnen wij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid garanderen.

Wilt u kennismaken met Meubelspuiterij Van der Wolf? Dat kan! Neem gerust contact met ons op via 0252 684 685 of stuur een e-mail naar info@vanderwolf.nl

 

vanderwolf-login

Write a Reply or Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.